Onko sinulla ratkaisu, josta muutkin hyötyvät? Hae apurahaa!

Myönnämme apurahoja hankkeille, jotka edistävät ihmisten, yritysten ja yhteisöjen teknistä osaamista ja kilpailukykyä. Hankkeiden tulosten täytyy olla vapaasti hyödynnettävissä.

250 000 €

jaossa vuonna 2024

29.4.

apurahahaku alkaa

30.6.

apurahahaku päättyy 

Tänä vuonna toivomme erityisesti digivihreään siirtymään ja vastuullisuuteen liittyviä hakemuksia.

1

Tarkoitamme digivihreällä siirtymällä kehitystä, jossa digitaaliset menetelmät ja data valjastetaan ympäristön hyväksi. Lopputuloksena voi olla esimerkiksi tehokkaampi prosessi, pienempi hiilijalanjälki tai uudentyyppinen palvelu.

2

Haastamme hakijat etsimään syitä, jotka vaikeuttavat ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden rekrytointia. Mitkä nämä syyt ovat? Miten esteet saisi poistettua?

Voisiko hankkeenne saada AEL:n apurahan? Tsekkaa tämä lista!
Vinkki! Kannustamme yhteistyöhön: hakijoita voi olla useampi per hakemus, kunhan yksi on päähakija.

Tutustu apurahaa saaneisiin hankkeisiin

Lue lisää apurahansaajista:

AEL-säätiön hallitus tekee päätökset apurahoista syksyn aikana. Tänä vuonna apurahaa on jaossa yhteensä 250 000 euroa. Olemme yhteydessä apurahansaajiin sähköpostitse ja julkistamme saajat verkkosivuillamme.

Apurahan saajat laativat meille loppuraportin hankkeestaan. Esittelemme apurahojen saajat sekä hankkeiden tuloksia verkkosivuillamme, muissa kanavissamme ja vuosiseminaarissamme kesäkuussa. Apurahahankkeet  saavat siis myös näkyvyyttä ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Mikä AEL-säätiö?

Pysy ajan tasalla – tilaa uutiskirjeemme!

Uutiskirjeissä kerromme ajankohtaisia kuulumisia säätiön toiminnasta. Lähetämme uutiskirjeitä ja tiedotteita sähköpostitse noin kerran kuukaudessa.

Kirjaudu sisään​